Društvene mreže

Kome je namijenjena i kako do kartice?

Polo kartica lojalnosti namijenjena je fizičkim licima i njeno izdavanje je potpuno besplatno. Potrebno je samo da prilikom jedne od kupovina na Polo objektima popunite pristupni formular.

Brzo i jednostavno počinjete sa uštedom novca.

Dodatne pogodnosti 

Pored navedenog prikupljanja bodova i uštede prilikom kupovine, Polo Kartica lojalnosti korisnicima omogućava i automatsko učešće u nagradniom igrama koje organizuje društvo Polo d.o.o. Kalesija, kao i osvajanje raznih drugih nagrada i pogodnosti koje su namijenjene našim vjernim kupcima.

Kartica koju zaista vrijedi imati.

Polo kartica lojalnosti

Za svoje vjerne kupce pripremili smo inovativni program lojalnosti kako bi im se zahvalili na ukazanom povjerenju.

Predstavljamo vam Polo karticu lojalnosti. Kartica koja vam omogućava uštedu novca prilikom svake kupovine na Polo benzinskim pumpama.

Defitivino je vrijedi imati!

Kako štedite novac?

Prilikom svake kupovine na Polo benzinskim pumpama prislonite svoju beskontaktnu karticu na predviđeno mjesto i ostvarite povrat dijela novca.

Ušteđeni iznos se akumulira na vašoj kartici i nakon što dostignete prag od 10 KM ili više možete ga potrošiti za kupovinu roba iz asortimana Polo benzinskih pumpi. Skupljanje novca na kartici nije vremenski ograničeno i prenosi se u narednu poslovnu godinu.