Polo Kartica Lojalnosti

Pokrenuli smo inovativni program lojalnosti kako bi svoje vjerne kupce posebno nagradili. Od sada kupci koji posjeduju Polo Karticu Lojalnosti ostvaruju dodatne pogodnosti na svim Polo objektima.Polo Kartica Lojalnosti je kartica lojalnosti namijenjena svim fizičkim licima. Korisnicima pruža mogućnosti uštede prilikom svake kupovine na Polo objektima tokom cijele godine. Svakom kupovinom na jednom od Polo objekata kupci imaju priliku sakupiti bodove koje mogu iskoristiti za plaćanje pri nekoj od narednih kupovina.

Izdavanje kartice je potpuno besplatno za sve korisnike, a da biste dobili karticu potrebno je da na jednom od Polo objekata popunite pristupni formular.

Pored navedenog prikupljanja bodova i uštede prilikom kupovina, Polo Kartica Lojalnosti korisnicima omogućava i automatsko učešće u Polo nagradnim igrama – U ovom trenutku u toku je velika Polo nagradna igra u kojoj je glavna nagrada novi automobil Škoda Fabia.

Pravilnik Programa lojalnosti možete pročitati na ovom linku.

Sve dodatne informacije, pomoć oko izdavanja kartice ili u slučaju gubitka kartice možete dobiti na mail kartica@polo.ba