Polo nagrađuje vašu vjernost!

Polo ponovo nagrađuje! Za sve svoje kupce pripremili smo novu nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade. Ovoga puta brojnije i vrijednije, a dobitak je zagarantovan na svakom objektu Polo doo.

letak-nagradna-igra-layout-za-odobrenje_1-customNagradna igra traje od 22.12.2016. do 29.12.2017. godine, a pravo učešća ostvarit će sva fizička lica koja na objektima Polo doo ostvare promet od 20 KM i više, te fiskalni račun sa imenom,prezimenom, adresom i brojem telefona ubace u kutiju predviđenu za nagradnu igru.

Glavna nagrada:

1x AUTOMOBIL ŠKODA FABIA

Ostale nagrade:

  • 8x Philips LED TV 32″
  • 8x SMARTPHONE SAMSUNG J3
  • 8x BICIKL POLO DOO
  • 110x Poklon bon za točenje goriva
  • 38x Poklon bon za tehnički pregled vozila
  • 8x Poklon bon za kupovinu

Izvlačenje sretnih dobitnika će se obaviti tokom 2017.godine u 22 termina na Neon Televiziji, a ovoga puta dobitak je zagarantovan na svakom objektu Polo doo.

Imena dobitnika biti će objavljena u roku od 48 sati od pojedinog izvlačenja na web stranici www.polo.ba, a svaki dobitnik će biti pismenim putem obaviješten o dobivenoj nagradi u roku od 48 sati od dana izvlačenja.

Dobitnike prvog kruga nagradne igre možete vidjeti na ovom linku.
Dobitnike drugog kruga nagradne igre možete vidjeti na ovom linku.
Dobitnike trećeg kruga nagradne igre možete vidjeti na ovom linku.
Dobitnike finalnog kruga nagradne igre možete vidjeti na ovom linku.

Nagradna igra je završena 29.12.2017. godine. Čestitamo svim sretnim dobitnicima i zahvaljujemo se svim kupcima na učešću u nagradnoj igri. Polo doo nastavit će da nagrađuje svoje kupce i u narednom periodu.

Vidimo se!

Pravila nagradne igre možete pronaći na ovom linku.