Lampica kartica

Polo doo priključio se najpopularnijem programu lojalnosti u Bosni i Hercegovini. Od sada na svim prodajnim mjestima Polo doo možete provlačiti svoju Lampica karticu i tako ostvariti niz novih pogodnosti.

Šta je Lampica kartica?

Lampica program lojalnosti je inovativan program lojalnosti putem kojeg trgovac nagrađuje Vašu vjernost. Korištenjem Lampica kartice, najatraktivnije kartice ove vrste u BiH ostvarujete mnoge pogodnosti.

Lampica kartica je kartica programa lojalnosti namijenjena svim kupcima u Bosni i Hercegovini koji kroz svakodnevnu kupovinu na svom omiljenom prodajnom mjestu sakupljaju bodove koje mijenjaju za nagrade iz ponude. Korištenje Lampica kartice je jednostavno i dostupno za sve!

Lampica program lojalnosti Vam omogućava da budite nagrađeni za ono što potrošite.

Sa Lampica karticom svaka vaša kupovina vrijedi više.

Kako do Lampica kartice na prodajnim mjestima Polo doo?

Polo doo svojim kupcima potpuno besplatno poklanja Lampica start paket. Potrebno je samo da na jednom od objekata Polo doo popunite odgovarajući formular i ubacite ga u kutiju predviđenu za to.

Kako iskoristiti sakupljene bodove?

Sakupljeni broj bodova na svojoj Lampici kartici možete zamijeniti za KUPON -printanu potvrdu sa nominalnom vrijednošću od 10KM, 20KM ili 50KM. Kupon možete iskoristiti prilikom plaćanja računa na prodajnim mjestima  partnera Lampica programa lojalnosti na kojima ste sakupljali bodove. Potrebno je da sakupite dovoljan broj bodova za željeni iznos, posjetite neko od prodajnih mjesta na kojima ste sakupljali bodove i kažete prodavaču koji kupon na Lampica kartici želite iskoristiti.

Kupon-printanu potvrdu trošite na prodajnom mjestu na kojem ste sakupljali bodove.

Takođe, svoje sakupljene bodove možete iskoristiti i za elektronsku dopunu/bon na broj mobilnog telefona po Vašem izboru. Potrebno je da  imate dovoljan broj sakupljenih bodova te da se logirate na svom Lampica korisničkom računu.

Logiranje vršite unosom broja kartice i pina koju ste dobili u Lampica Start paketu nakon čega birate iznos elektronske dopune/bona i unosite prepaid broj mobitela na koji želite da pošaljete elektronsku dopunu/bon.

Željeni broj će Vam biti dopunjen a broj bodova umanjen sa Vaše Lampica kartice. Proces ponovite svaki put kada želite zamijeniti sakupljene bodove za elektronsku dopunu/bon.

Više detalja o sakupljanju bodova, njihovom korištenju i drugim pogodnostima pogledajte na www.lampica.ba